Zöld Recept 2.

Raktárkészlet: VAN
Zöld Recept 2.

Receptkönyv kizárólag növényi alapanyagokból készült ételekkel!

Finom és tápláló ételek természetes úton. Könnyű elkészítés, érthető receptek azoknak is, akik csak most ismerkednek a vegetáriánus étrenddel, lehetőségekkel, receptekkel.

A szerző, Vargáné Erdős Etelka, az ismert és közkedvelt Zöld recept könyveiben immáron tíz éve kínálja táplálkozási alternatívaként a kizárólag növényi alapanyagokból készült ételeket. A vegán életmódot népszerűsítő sorozatunk megújult második kötetében háromszáz ételreceptet ajánlunk.  

 

1 430 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A kipróbált receptúrák alapján – legyen Ön kezdő vagy haladó  – finom és tápláló ételeket készíthe­tünk. Emellett bemutatja a gyümölcsök és a zöldségek betegségeket gyógyító képességüket is. 
Ebben a kötetben dr. Gáspár Róbert: A táplálkozás és a daganatos betegségek című írásában a táplálkozási megfontolásokra irányítja a figyelmet. A megbetegedéseknél, amelyekben a táplálkozásnak bizonyítható vagy sejthető szerepe van, mindenképpen a hús nélküli, vegetáriánus alapokon nyugvó étkezést javasolhatjuk. Mindig tartsuk szem előtt: Egészségesebb étel, egészségesebb élet.  

 

Tekintse meg kapcsolódó termékeinket!

Szendvicsekhez növényi pástétomok

Olajok, zsírok, vajak

Húspótlók

Adatok
Kartonos mennyiség
10
Nettó súly
2000
Szállítási súly
2 200
Kiadó
Aranyforrás Kiadó
Szerzo
Vargáné Erdős Etelka
Kotes tipusa
Puhakötés
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés