Az E számokról őszintén (Tóth Gábor)

Raktárkészlet: VAN
Az E számokról őszintén (Tóth Gábor)
Az E számokról őszintén (Tóth Gábor)
Az E számokról őszintén (Tóth Gábor)
Az E számokról őszintén (Tóth Gábor)

Tóth Gábor: Az E számokról őszintén
Élelmiszereink árnyoldalai 

Világunk sokat változott az elmúlt évtizedekben és ez az élelmiszeriparra is hatással volt. A termékkínálat bővülésével egy időben megjelentek a fogyasztóbefolyásolás különböző eszközei is. A hangzatos ideológiák mögött számtalan ellentmondás feszül, és az egyre kiszolgáltatottabb vásárló csak alig ismeri, valójában mi is kerül az asztalára.

A táplálkozástudomány területén belül talán a legszövevényesebb kérdéskört az élelmiszer-adalékanyagok, más néven „E-számok” megjelenése jelentette. Valós és valótlan információk keverednek a tömegkommunikációban és csak kevesen tudnak biztosat. Az egészségét megőrizni vágyó fogyasztó - félve az esetleges ártalmaktól - gyanakvással nézi a termékek címkéjét, mások felesleges „pánikkeltésnek” érzik a negatívumok „felfújását”. Egy azonban tény: az E-számok egyre inkább az általános érdeklődés fókuszpontjába kerültek.

1 890 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Bizonyára sokan vagyunk, akik- kimondva vagy kimondatlanul – kérdésekkel és kételyekkel küzdünk az élelmiszeripari tevékenységet és az E-számokat illetően.

Megismerhetjük-e valaha is a gyártási folyamatok kulisszatitkait? Megbízhatóak-e az E-számokkal kapcsolatos tudományos eredmények? Lehetnek-e egészségkárosító hatásai az adalékanyagoknak? Mit várhatunk a jövőben e téren? Többek között e kérdésekre keres választ kiadványunk szemléletformáló jelleggel, ugyanakkor tudományos megalapozottsággal, rámutatva a fő tendenciák irányára, és az egyedi jelenségek mozgatórugóira.

Adatok
Kartonos mennyiség
10
Nettó súly
2000
Szállítási súly
2 200
Kiadó
Advent Kiado
Oldalszám
5 000
Szerzo
Dr Neil Nedley
Kotes tipusa
Kemenykotes
Meret
B5
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
1 kg/db
Webáruház készítés