Egészségedre - Egészséges életmód gyerekeknek

Raktárkészlet: VAN
Egészségedre - Egészséges életmód gyerekeknek

Gyermekeink egészségtudatos neveléséről szól a könyvecske. Az egészséges életmód 8 alapkövét mutatja be, kedves rajzokkal és könnyen értelmezhető magyarázatokkal. Táplálkozás, Testmozgás, Víz, Napfény, Mértékletesség, Levegő, Pihenés, Bizalom

700 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Ez a könyvecske gyermekeink egészségtudatos neveléséről szól.

Az egészséges életmód 8 alapkövét (Táplálkozás, Testmozgás, Víz, Napfény, Mértékletesség, Levegő, Pihenés, Bizalom) mutatja be, kedves rajzokkal és könnyen értelmezhető magyarázatokkal.

A 8 alapelv angol megfelelőjének kezdőbetűi adják a NEWSTART megjelölést (Nutrition, Exercise, Water, Sunshine, Temperance, Air, Rest, Trust), amelynek segítségével és kritériumainak betartásával olyan életvitelt tudhatunk magunk és gyermekeink számára biztosítani, mely kihat az élet minden napjára és minden területére, ösztönözve a társadalmi, gazdasági, környezeti és a személyes tényezők fejlődését is.

Gyermekeink a megfelelő szokások elsajátításával már gyermekkorukban kialakíthatják helyes egészségtudatos életmódjukat. A korai években rögzült magatartás elkíséri őket egész életük során.

*
Az „Egészségedre!” című ezen kiadvány segítségével, szempontjai betartásával:

Építsük fel tudatosan szeretteink egészségét szolgáló magatartásformájának az alapjait!

Adatok
Kartonos mennyiség
10
Nettó súly
1000
Szállítási súly
1 000
Kiadó
Katica Könyvműhely
Oldalszám
20
Szerzo
Scur Katalin
Kotes tipusa
Puhakötés
Meret
A4
Raktárkészlet
VAN
Tömeg
500 g/db
Webáruház készítés